Royal Copenhagen – Blå Mega Riflet ovnfast fad – 25 x 25 cm.

1.719 kr.

Oplev skønheden i Royal Copenhagen med det blå mega riflet fad – elegant design, ovnfast, perfekt til servering og giver dit bord et festen touch.

Køb her

Varenummer (SKU): 8423900527264868 Kategori:

Det blå Mega Riflet ovnfaste fad fra Royal Copenhagen er mere end blot et køkkenredskab – det er et stykke kunst, der bringer æstetik og funktionalitet sammen på en enestående måde. Med sine mål på 25 x 25 cm er dette fad ideelt til både hverdagens måltider og særlige lejligheder, hvor du ønsker at imponere dine gæster.

Den skønne blå farve, der er inspireret af traditionel kinesisk porcelæn, giver en elegant og tidløs karakter til dit bord. Den ikoniske Mega Riflet mønster, som omfatter både dybe og fine linjer, udstråler en eminent håndværksmæssig kvalitet, der gør dette fad til en fremragende præsentation for dine kulinariske kreationer. Hver gang du serverer mad i fadet, tilfører du et strejf af luksus til dining-oplevelsen.

Det cifrede design i ridserne sikrer et solidt greb, hvilket gør det lettere at håndtere fadet, selv når det er fyldt med lækre retter. De praktiske, afrundede hjørner gør fadet nemt at rengøre, så du hurtigt kan få tid til at nyde måltidet i stedet for at bekymre dig om opvasken. Det robuste porcelæn er også ovnfast, hvilket betyder, at du kan tilberede dine retter direkte i fadet. Forestil dig at tage et lækkert, ovnbagt gratin eller en smagfuld lasagne ud af ovnen og præsentere den smukt på middagsbordet – dette fad gør det muligt.

Fadets design passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor både stil og funktion er i højsædet. Det kan nemt kombineres med andre dele fra Royal Copenhagens kollektioner eller med dine eksisterende service. Uanset om du er en passioneret kok eller blot ønsker at gøre det daglige måltid til noget særligt, vil dette fad være en uundgåelig del af din borddækning.

Kulinariske oplevelser handler ikke kun om smag, men også om præsentation. Ved at servere i det blå Mega Riflet fad vil dine retter ikke blot smage fantastisk, men også se imponerende ud. Giv dit måltid en eksklusivitet, der vil få dine gæster til at føle sig forkælet.

Royal Copenhagen har i årtier været synonym med kvalitet og tradition. Ved at vælge dette fad, investerer du ikke blot i et produkt, men indgår i en historie, hvor håndværk og skønhed går hånd i hånd. Oplev glæden ved at samle familie og venner omkring et veldækket bord, hvor hver ret præsenteres i en indbydende ramme – det blå Mega Riflet fad er nøglen til at skabe uforglemmelige øjeblikke. Gør hver middag til en fest, og lad det smukke design tage dine måltider til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal Copenhagen – Blå Mega Riflet ovnfast fad – 25 x 25 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.