Friske jordbær direkte til din dør

Med vores nemme bestillingsservice kan du få friske, lokale jordbær leveret direkte til din dør. Ingen behov for at køre til gården eller stå i kø på markedet. Bestil nemt online eller via vores app, og få din ordre leveret samme dag. Spar tid og besvær, og nyd de lækre bær i hjemmet. Vores pakker er omhyggeligt pakket for at beskytte frugten, så du modtager den i perfekt stand. Bestil i dag og oplev den bekvemme og tidsbesparende måde at få adgang til sæsonens bedste jordbær.

Oplev smagen af sæsonens bedste jordbær

Sæsonens bedste jordbær er noget helt særligt. De er saftige, søde og dufter himmelsk. Når du får dem leveret direkte til døren, kan du nyde dem i fuld friskhed og med al deres smagsfylde. Få leveret friske jordbær planter til døren og oplev den uovertruffede smag af sæsonens bedste jordbær.

Dyrk dine egne jordbær uden besvær

Selvom det kan virke som et stort projekt, er det faktisk ret nemt at dyrke dine egne jordbær derhjemme. Alle du behøver er et par potter eller en smal have-bede, noget jordbærjord og lidt tålmodighed. Jordbær er en fantastisk plante, da de ikke kræver meget pleje og giver en lækker høst sommer efter sommer. Placer dine planter i et solrigt område, vand dem regelmæssigt og fjern ukrudt, så har du snart dine egne friske jordbær lige uden for døren. Det er en rigtig hyggelig og tilfredsstillende måde at få lækker frugt på.

Få leveret jordbærplanter til din dør

Hos os kan du bestille friske jordbærplanter, som bliver leveret direkte til din dør. Vores jordbærplanter er omhyggeligt udvalgt og dyrket, så du kan være sikker på at få den bedste kvalitet. Bestil nu og få glæde af dine egne hjemmedyrkede jordbær i løbet af sommeren. Levering sker hurtigt og nemt, så du kan komme i gang med at plante dem med det samme.

Sådan planter du dine nye jordbærplanter

Når du modtager dine nye jordbærplanter, er det vigtigt at plante dem så hurtigt som muligt. Vælg et solrigt sted i haven med velafvandet jord. Grav huller, der er lidt større end planternes rødder, og placer planterne i hullerne med samme dybde, som de stod i potten. Tryk jorden godt fast omkring planterne, så de står stabilt. Giv dem rigeligt med vand efter plantningen. Jordbær trives bedst, hvis du dækker jorden omkring dem med et lag halm eller kompost, så jorden holder på fugtigheden. Sørg for at fjerne ukrudt regelmæssigt, så dine planter får al næringen.

Giv dine jordbær den bedste start

For at give dine jordbær den bedste start, er det vigtigt at opbevare dem korrekt. Når du modtager dine friske jordbær, bør du straks fjerne dem fra emballagen og placere dem i en flad, luftig beholder i køleskabet. Sørg for at dækkede beholderen med et rent, fugtigt klæde for at bevare fugtigheden. På denne måde kan dine jordbær holde sig friske og sprøde i op til 3-4 dage. Husk også at vaske jordbærrene lige inden brug for at fjerne eventuelle rester.

Høst lækre jordbær hele sommeren

Med vores abonnementsordning kan du nyde lækre, friske jordbær hele sommeren. Hver uge leverer vi et nyt kuld af de sødeste og saftigste bær direkte til din dør. Jordbærsæsonen strækker sig fra juni til september, så du kan glæde dig over den søde smag af sommer i flere måneder. Vores dygtige landmænd plukker jordbærrene på det optimale tidspunkt, så du altid får den bedste kvalitet. Bestil dit abonnement i dag og lad dig forkæle med lækre, lokalt dyrkede jordbær hele sommeren igennem.

Opbevar og nyd dine friske jordbær

Når dine friske jordbær ankommer, er det vigtigt at opbevare dem korrekt for at bevare deres friskhed og smag. Opbevar jordbærrene i køleskabet i en lufttæt beholder, helst på en bakke foret med køkkenrulle. På denne måde holder jordbærrene sig friske i op til 3 dage. Undgå at vaske jordbærrene før opbevaring, da fugt kan fremskynde fordærven. Når du er klar til at nyde dem, skyller du blot jordbærrene let og nyder dem som de er eller tilsætter dem til din yndlingsret. Friske jordbær er en sand delikatesse, der bør nydes i deres fulde potentiale.

Inspirerende opskrifter med årstidens jordbær

Jordbær er en af sommerens mest populære frugter og kan bruges på utallige lækre måder. Prøv at lave en frisk jordbærtrifli med vaniljekrem og sprøde marengs. Eller nyd de søde bær i en lækker jordbærtærte med en sprød bund. Jordbær passer også perfekt i en sommerlig smoothie eller milkshake. Lad fantasien få frit løb og skab dine egne unikke retter med de friske, sæsonbetonede jordbær.

Sådan holder du dine jordbærplanter sunde

For at holde dine jordbærplanter sunde og produktive, er det vigtigt at give dem den rette pleje. Sørg for at planterne får nok vand, men undgå at de står i våd jord, da det kan føre til råd. Fjern regelmæssigt ukrudt omkring planterne, så de ikke skal konkurrere om næring og vand. Giv planterne et lag mulch omkring roden, det hjælper med at holde jorden fugtig og forhindrer ukrudt i at vokse. Beskær visne eller beskadigede blade og blomster, så planterne kan fokusere deres energi på at producere sunde frugter. Med den rette pleje vil dine jordbærplanter levere lækre, friske bær sæson efter sæson.